cassovitae

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako Hana...

Konečne som ju, často spomínanú, priam kultovú, zažila. V priebehu troch dní dvakrát... Tá ženská sa môže aj rozpučiť a aj keby nechcela, urobí dojem. Závisí od náprotivku, či pozitívny alebo negatívny. Aj na mňa ho urobila... Je ako Hana.
Hana je sesternica mojej maminy. Vždy prefrčí našou viac-menej pokojnou domácnosťou a zanechá stopy, opráši spomienky z detstva a mladosti mojich rodičov, porozpráva historky zo svojho pestrého života a na dlho prevráti ten náš. Mám ju rada, teším sa, keď sa nečakane ohlási na návštevu, z jej historiek a výrokov o živote mám v hlave malú databázu hneď vedľa citátov z českých komédií. Hana je človek, ktorý má dar upútať vašu pozornosť tak, že sa na nej stanete takmer závislí. Trikrát vydatá s rovnakým počtom rozvodov, pôsobiaca v manželskej poradni, podľa vlastných slov dokáže dobre poradiť komukoľvek iba sebe nie a na všetko, aj to smutné, sa pomerne úspešne snaží pozerať s humorom a nadhľadom. Za každým jej visím na perách, schuti sa smejem, obdivujem, žasnem a všetko ukladám do pamäti.
 
A zrazu som bola zoznámená s ňou, tou kultovou... Výška, postava, účes, tvár... ako Hana... ruky, strieborné šperky... ako Hana... farba hlasu, šarm, suché komentáre... ako Hana... Našla som iba nepatrný rozdiel, prišiel mi od nej odkaz, údajne som jej „simpatická“... Hana rozpráva a píše krásnou a gramaticky správnou slovenčinou. A kultová je aj preto kultová... a ehm, aj preto je mi tiež sympatická...
 
P.S. Po dvoch stretnutiach ešte netuším, či a koľko má kultová za sebou vydajov alebo rozvodov, ale takú podobnosť jej odpustím...

Príhody Wendy Bridget Jones | stály odkaz

Komentáre

  1. :)))
    a preto tu kultovu zvykneme obcas volat aj lavina xD
    publikované: 14.06.2007 15:24:12 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  2. nepoznám
    ale viem si živo predstaviť :)))
    publikované: 14.06.2007 15:29:46 | autor: popismenku (e-mail, web, autorizovaný)
  3. popismenku
    verim, ze mas bujnu fantaziu, pri nej ju treba mat...
    publikované: 14.06.2007 15:33:28 | autor: cassovitae (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ..no pomooooc..
    ..kam sa dnes pozriem vsade sama zuza...ale som rada ze je to len taka ticha neviditelna slava co potesi...a neskazi ziadnu anonimitu..

    ...tos ked do tych kosic dorazime hadam spolu aj trosku pobudneme bo rada by som..."simpaticke" cloveciny nestretavam len tak na pockanie v kazdy vsedny den a preto si ich treba chranit...uz sa na teba tesim..:-)..tesime..:-)))..
    publikované: 14.06.2007 15:50:18 | autor: zu (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Si píš
    zu, sa stretneme a teším sa aj ja a ešte som zabudla povedať, že kultová je (si) moja menovkyňa :-))))
    publikované: 14.06.2007 15:57:23 | autor: cassovitae (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014